Example of how we can help (Danish)

The following text is in danish, please activate Google Translate in order to read it in english, we will post a translated version soon.

Vi fik for nogle måneder siden opgaven med at hjælpe virksomheden JyskMøbelfabrik ApS i Herning med at opdatere og implementere et Tema til deres shopify shop, vi har tidligere arbejdet primært med wordpress så det var en udfordring til at starte med.

Heldigvis er vores super dygtige udviklere nemme at omstille sig til ny teknologi, og vi syntes vi lykkedes rigtigt godt med det.

JyskMøbelfabrik sælger https://www.jyskmobelfabrik.dk på det danske marked via https://www.jyskmobelfabrik.dk samt i England via https://www.ergofurn.co.uk fra deres hovedkvarter i Herning.

En del af udfordringerne som kan ses her: er at som dansk b2b butik kræves det at momsen på deres møbler vises både med og uden som det ellers ikke er muligt på Shopify's platform, men vi fandt en løsning der tilfredsstillede kunden.

Shoppen indeholder også designmøbler for eksempel https://www.jyskmobelfabrik.dk/products/wegner-525-kampagne mv. hvilket gav udfordringer da disse møbler er temmeligt billede tunge, også dette fik vi løst.

Vi har været rigtigt glade for at samarbejde med JyskMøbelfabrik og glæder os til at hjælpe dem i fremtiden når der skal udarbejdes nye markeder mv.

This article is my 5th oldest. It is 199 words long